Flex Giraffe wand en plafondschuurmachine huren

Flex Giraffe wand en plafondschuurmachine huren​

Uw pas gestucte wanden en plafonds stofvrij vlak maken met de Flex Giraffe wandschuurmachine. Deze professionele wandschuurmachine heeft een ronde schuurschijf met een diameter van 225mm en voor de moeilijk bereikbare plaatsen een randvoet.
De randvoet gebruikt u op plaatsen waar de ronde kop van de wandschuurmachine slecht bij kan om ook zo uw hele wand of plafond gelijkmatig te schuren.

Voor de wandschuurmachine rekenen we geen slijtage. Mocht de steunschijf echter beschadigd raken door ondeskundig gebruik dan wordt daar, afhankelijk van de beschadiging, een prijs voor gerekend. De gebruikte schuurvellen worden achteraf in rekening gebracht, de prijzen zijn zowel bij schuurvellen als opties te vinden.

Huurtarieven

Borg: €200

Dag

€30,-

Week

€125,-

Instructie | Graco Ultra draagbare snoerloze verfspuit

De wandschuurmachine heeft verschillende namen, bijvoorbeeld: Langnek, Giraffe of plafondschuurmachine.
Qua concept is het een schuurmachine op een steel, maar dan een stuk geavanceerder. De schuurkop is zo bevestigd dat deze de wand perfect kan volgen. De schuurkop is rondom voorzien van borstels om er zo voor te zorgen dat het stof beter af kan worden gevoerd door een stofzuiger.


De wandschuurmachine wordt ingezet op gestucte wanden, gipsplaten en andere zachte en poreuze ondergronden. Het toerental kan worden geregeld, aanbevolen wordt om op een laag toerental te starten. Tijdens het schuren kan er worden geexperimenteerd met verschillende toerentallen om zo het beste resultaat te krijgen. Het is wel een vereiste dat de wanden droog zijn. 


Wilt u cement, beton of resten van tegellijm verwijderen? 

In tegenstelling tot de meeste wandschuurmachines heeft deze machine ook een speciale kop om dicht langs de wanden te schuren. Het omwisselen van de schuurkoppen is, door het kliksysteem, vlot en eenvoudig te doen. Is de Giraffe te lang of te groot voor uw toepassing dan is er ook een handschuurmachine leverbaar. Deze ‘wandschuurmachine zonder stok’ maakt gebruik van dezelfde kop maar is handzamer in gebruik.

Instructie video

Handleiding | Graco Ultra draagbare snoerloze verfspuit

Huur direct een schuurmachine

Schuurmachine huren

Bellen is de snelste manier om een schuurmachine te huren bij ons. U kunt ook een email sturen naar ons of reserveren via het contactformulier. De reservering is pas gemaakt nadat wij u een bevestiging hebben gestuurd. 

Werkdagen: Ma – Vrij
Openingsuren: 9:00 uur – 17:00 uur